23 november 2021

Scheldesymposium uitgesteld naar juni 2022

Tot onze spijt kan het Scheldesymposium op 9 december 2021 niet doorgaan. De snel veranderende coronasituatie in Nederland en Vlaanderen zorgt hiervoor. Het symposium wordt verplaatst naar juni 2022. Save the date!

header-uitnodiging-groter (1)
Foto: Edwin Paree

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen rond het coronavirus, heeft de VNSC zorgvuldig afgewogen of het Scheldesymposium op 9 december 2021 kan doorgaan. Wij vinden het belangrijk dat het programma op een veilige manier kan plaatsvinden. Daarnaast willen we elkaar het liefst op locatie ontmoeten. Daarom verplaatsen wij het Scheldesymposium naar 9 juni 2022. Komend voorjaar ontvang je een nieuwe uitnodiging. Wij hopen je van harte in 2022 te verwelkomen in de Zalen van de Zoo in Antwerpen!

Scheldemagazine

Wel komt in december een nieuwe editie van het jaarlijkse, digitale Scheldemagazine uit. Daarin lees je alles over de actuele ontwikkelingen in het Schelde-estuarium. Zodra het Scheldemagazine is gepubliceerd, ontvangen onze nieuwsbriefabonnees een mail. Ook een mail ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.